presentator

Presentator & Dagvoorzitter

Hartelijk welkom!

Eerst even iets checken. Vertel eens. Wat tikte je net in op Google? Grandioos breedsprakige presentator? Vast niet. Want dan was je niet hier terecht gekomen. Of: enthousiaste vlotte anchorman? Geloof ik ook niet. Want dan was je wel op de site van Humberto Tan belandt en zat je je nu in verbijstering af te vragen of hij wellicht wat komma’s was vergeten bij zijn tarieven.

Rommel ik maar wat aan dan? Sta ik je evenement straks aan elkaar te stotteren?

Nee. Natuurlijk niet. Maar overtuig ik je als ik zeg: ik ben de allerbeste die jij je maar kunt wensen?Want net als mijn collega's ben ik ook enthousiast, kundig, professioneel, veelzijdig, innemend, vlot, vlijmscherp, serieus, vindingrijk, ervaren, een entertainer. En heb ik ook flair, charme, humor en een onuitputtelijke energie. Maar wat je zoekt is simpelweg iemand die er voor zorgt dat je gasten na afloop zeggen: goed geregeld!

Sta jij een beetje verdwaasd naar een microfoon te kijken en denk je: hoe moet ik dat toch ooit aan elkaar gebabbeld krijgen? Dan kan ik je uit de brand helpen. Op een natuurlijke vlotte manier. Gedegen voorbereid.

En of dat nu is voor een bedrijf om een programma in goede banen te leiden of voor een
sportvereniging die eens op een andere manier haar ledenvergadering wil invullen. Voor
een gemeente die haar sportkampioen in het zonnetje wil zetten, of een schaatsploeg die de
ploegenpresentatie wat professioneler wil aankleden.