Schrijver & Opiniemaker

Wel eens meegemaakt? Dat je leraar Nederlands je opstel, boekverslag of een ander lap tekst
teruggaf en je toebeet: “Als taal nog uitgevonden moest worden en we waren van jou afhankelijk,
tekenden we nu nog plaatjes in grotten.”

Schrijven. Werkelijk iedereen heeft er elke dag wel op een bepaalde manier mee te maken. Voor
velen is het een crime en beperken ze zich tot het hoogst noodzakelijke. Anderen vinden schrijven wel leuk.

Zo ook ik. Ik vind schrijven heerlijk om te doen (al had ik altijd een 5,5 inclusief het bijgeleverde
commentaar: ‘tis een prachtig verhaal, maar met het onderwerp had het niets van doen’). Zo schrijf ik columns voor diverse media over de alledaagse dingen van het leven, de maatschappij, politiek, sport en schrijf ik sportverhalen voor ondermeer Hard Gras en Regio Voetbal.

De kracht van tekst onderkent iedereen. Zie jij mogelijkheden om een prachtig stukje werk te maken, maar zie je het niet zitten om het zelf te doen. Geen probleem. Ik kan je helpen. Of je nu een boek wilt uitgeven voor het 40-jarig bestaan van je sportvereniging met exclusieve interviews van spelers/trainers/bestuurders uit de historie die er toe deden of nog doen. Of dat je als truckpulling team een wedstrijd gaat rijden in Denemarken en daar een ludiek verslag van wilt laten maken in boekvorm voor je sponsors. Als fulltime sportidioot vind ik werkelijk alles wat ook maar enigszins onder de noemer sport valt te vangen reuze interessant en maak ik voor jou of jouw sportvereniging een prachtig product.

Kijk eens hieronder bij wat werken van mijn hand. Of neem gewoon meteen contact op. Vrijblijvend. Uiteraard. Want niets moet, maar veel is mogelijk.


TPO  Het Kontakt   Verkiezingen VS.com  adhdmagazine  

schrijver